peníze

Potřebujete spolehlivou účetní firmu? Víme, kde vám se vším pomohou

Pro každou firmu je důležité mít spolehlivou účetní, nebo rovnou kompletní fungující účtárnu. Pokud jste právě teď v situaci, kdy je ve vašem hledáčku zkušená, spolehlivá, termíny dodržující a nápomocná účetní firma, s důvěrou se obraťte na společnost DÚOPAM s.r.o. z Ostravy. Když vaše účetnictví svěříte do jejích rukou, budete zajisté spokojeni, jako mnozí zákazníci před vámi.

více v článku...

Komplexní služby v oboru účetní a daňové evidence

Výše uvedená účetní firma se kompletně postará o vaše účetnictví. Má velké zkušenosti v oboru účetní a daňové evidence, její klienti platí optimální daně, což jistě uvítáte. Stejně tak vás zastoupí při jednání na úřadech a poskytne personální a mzdové poradenství, budete-li si přát.

Své služby nabízí již 21 let podnikatelům i větším firmám. I když je tato oblast pro mnohé nepříjemností, je nezbytné mít ji v pořádku. Můžete ji ale nechat na DÚOPAM a věnovat se činnostem, kterým rozumíte lépe a děláte je raději.

Ať už máte zájem o úkony jako vedení účetní evidence, vedení daňové evidence, mzdové, účetní, daňové a personální poradenství, jednání na úřadech nebo rekonstrukce účetnictví, se vším vám odborníci na svém místě pomohou.

Rychle, včas a přehledně zpracované účetnictví

Vedení účetnictví je na rozdíl od daňové evidence poměrně složité, a proto je dobré přenechat jej profesionálům. Ti za vás zpracují všechny potřebné dokumenty, pohlídají důležité termíny, a pokud budete chtít, také navrhnou inovace, zjednodušení či možné úspory ve vedení účetnictví. V případě daňového přiznání vám nabídnou více variant, při zohlednění možné daňové optimalizace.

Na webových stránkách duopam.cz si můžete, prohlédnou podrobně rozepsané ceny za jednotlivé úkony. Stanovení konkrétní ceny zde ovlivňuje kromě individuálního přístupu ke každému zákazníkovi také skutečnost, že účetní firma Ostrava účtuje výhradně částky za skutečně odvedenou práci. Uvedené ceny v tabulce jsou tedy orientační (maximální).

Další články autora

- Advertisement -pr clanky

Mohlo by Vás zajímat